27/1/09

Ωδικά Πτηνά...


No comment

7 σχόλια:

in antis είπε...

Είναι η δεύτερη φορά που ΜΑΤ παρατάσσονται για φυλάξουν δέντρα, και τις δύο φορές του Ν. Κακλαμάνη. Την πρώτη για να το „προστατέψουν“ από το κάψιμο, τη δεύτερη για να „προστατέψουν“ την σχεδιαζόμενη και σε εξέλιξη κοπή τους. Δυστυχώς οι κάτοικοι της γειτονιάς δεν θα ακούν ούτε θα βλέπουν „ωδικά πτηνά“ αλλά „ωδικά αυτοκίνητα“….


YΓ: Καλή χρονιά, έστω και καθυστερημένα. Είχατε χαθεί.

Lucretius είπε...

"Η Αθήνα θα γίνει πράσινη". Νικήτας Κακλαμάνης.
(Ο Δήμαρχος,που φύλαγε το δέντρο,και ρήμαξε το Δάσος)

ΥΓ: Καλή χρονιά. Δουλειά...ευτυχώς!

Αβακούμ Σαμπετάι είπε...

Αρκεί το παριζάκι μου να είναι ΜΑΤΑτζής.

Η εποχή πριν τη "Μεταπολίτευση" - τελικά άστοχος και κενός όρος από ό,τι αποδεικνύεται - είναι και πάλι εδώ. Να τη χαιρόμαστε λοιπόν.

Διαγόρας ο Μήλιος είπε...

Πολύ καλή πόζα!

Απορώ όμως με το εξής: ενώ το αρχείο εικόνας θα έπρεπε να είναι JPEG, (ως το πλέον κατάλληλο format για δημοσίευση φωτογραφιών μέσω διαδικτύου,) έχει κατάληξη ".gif", ενώ στην πραγματικότητα είναι PNG. Πρέπει να πω πως κουφάθηκα ολίγον τι.

Lucretius είπε...

Διαγόρα, αυτή η φωτογραφία μου ήρθε με chain mail από 2-3 διαφορετικούς παραλήπτες και αποφάσισα να μην την πειράξω για να μην υποβαθμίσω την ποιότητα. Μου θυμίζει την γνωστή φωτογραφία του Δήμου http://www.ndimou.gr/picaphoto.asp?picCAT=faces&picID=2&Descr=%D0%F1%FC%F3%F9%F0%E1. Το οτι είναι png τώρα το πρόσεξα.

Αβακούμ, ελπίζω αυτό να είναι ένα από τα σημάδια πως πιάσαμε πάτο, γιατί τρέμω στην ιδέα πως έχουμε να πέσουμε κι' άλλο.

Κυριάκος Ξανθόπουλος είπε...

PNG=portable network graphics
Είναι το πλέον ενδεδειγμένο format για ανάρτηση μη επαγγελματικών φωτογραφιών στο διαδίκτυο
Πηγή : Wikipedia

Lucretius είπε...

Ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνηση. Η αλήθεια είναι οτι το .png είναι μάλλον ασυνήθιστο format, τουλάχιστον σε σχέση με το .jpg και το .gif που έχουν επικρατήσει.

Click