12/9/08

Επτά χρόνια και μια μέρα

από τη στιγμή που ο κόσμος άλλαξε για πάντα.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Την ίδια μέρα πέθαναν 5.000 παιδιά στον κόσμο από πείνα και απλές ασθένειες, λόγο φτώχιας. Το ίδιο έγινε και την πρωηγούμενη μέρα και την επόμενη. Αυτά όμως δεν άλλαξαν τον κόσμο.

Lucretius είπε...

Την ίδια μέρα ξεκίνησε ένας πόλεμος που μέχρι τώρα έχει καταστρέψει δυο χώρες (Ιράκ, Αφγανιστάν) και ετοιμάζεται για τρίτη με ότι αποτελέσματα σε ψυχές θα έχει. Και δεν πρόκειται μόνο για τον απολογισμό θυμάτων αλλά για την κουλτούρα του τρόμου που έχει καλλιεργηθεί και την φιλοσοφία του "strike first" που λουζόμαστε ακόμη.

gm2263 είπε...

Μπα, αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι αυτή τη στιγμή η Αμερική έβγαλε μόνη της τα ματάκια της και ησύχασε. Και τούτο διότι αυτός ο πόλεμος της κοστίζει τρελά ενώ τα (όποια) οφέλη τα καρπώνται λίγοι.

Οπότε η τιμωρία ήλθε σχεδόν αυτόματα αν και, μερικές φορές μυ φαίνεται πολύ "φτιαχτό" το όλο στήσιμο της καταστροφής. Σαν πολύ συμπτωματικά και "βολικά" από απόψεως χρόνου, χρονισμού και τόπου έγινε ότι έγινε έτσι όπως έγινε...

Αλλά αυτό είναι μια άλλη μεγάλη κουβέντα...

Ανώνυμος είπε...

Δείτε σχετικά με τη 18η ετήσια συνάντηση του «Διεθνούς Δικτύου Έρευνας & Δράσης για την Πόλη» INURA. Αθήνα 3-10 Οκτωβρίου 2008.
filopappou.wordpress.com

Ανώνυμος είπε...

elpizo to epomeno post na min erthei sto idio xroniko diastima. ante, grafe pio suxna, gt theloume na se diavazoume.

Ανώνυμος είπε...

Τους «κούρεψαν» λόγω Κουρεμένου. Ξεκαθάρισαν και το Κεντρικό Συμβούλιο Νεοτέρων Μνημείων από τους «αντιρρησίες». Πέταξαν έξω όσους ψήφισαν ενάντια στην κατεδάφιση των κτιρίων της Αρεοπαγήτου.
17/10/2008 Ελευθεροτυπία

http://www.enet.gr/online/online_text/c=113,dt=17.10.2008,id=44047440,52127184,66308944

Ανώνυμος είπε...

Με ψέματα στο ΚΑΣ απόσπασαν τη γνωμοδότηση για το κλείσιμο του Φιλοπάππου.

Δείτε στο blog Φιλοπάππου

exitmusician είπε...

Luc, μ' αρέσουν τα ό,τι να'ναι σχόλια lol Και το δικό μου μάλλον σ'αυτή την κατηγορία εμπίπτει τώρα που το σκέφτομαι...

Lucretius είπε...

Έχουν όμως και αυτά το ενδιαφέρον τους. Τα περισσότερα φυσικά προέρχονται από ανώνυμους που παίρνουν σερί τα blogs των επαφών και αναρτούν μαζικά το ίδιο κείμενο.
Και μην ακούω χαζά, κάθε σχόλιο σου είναι καλοδεχούμενο!

Ανώνυμος είπε...

Ιδιώτες διεκδικούν την περιοχή της Δώρα Στράτου!

Ανώνυμος είπε...

Με όλο το θάρρος θα κάνω μια πρόταση:
Επειδή βλέπω ότι αυτό, όπως και διάφορα σχετικού περιεχομένου (κυρίως προς αρχαιολογία πλευρά) blog, που έχεις και στο blogroll σου, ανανεώνονται πάρα πολύ αραιά και απογοητεύουν εμάς που μπαίνουμε να δούμε κάτι νέο ενδιαφέρον, προτείνω, να συνασπιστείτε μερικοί αρχαιολόγοι/ες, μουσειολόγοι/ες και συναφή επαγγέλματα, που διατηρείτε blogs, και να φτιάξετε ένα κοινό. Ο καθένας και η κάθε μία, θα έχει δικό του κωδικό και username οπότε θα ανεβάζει κάτι με υπογραφή.
Με αυτό τον τόπο, ούτε η ανανέωση του blog θα είναι άγχος, ούτε και εμείς θα μπαίνουμε κάθε τόσο ελπίζοντας μάταια σε κάτι καινούριο. Στα παλιά σας blog θα γράψετε ότι μετακομίσατε σε νέα διεύθυνση και όλοι οι φίλοι θα έρθουν να σας βρουν εκεί.

Νομίζω ότι η πρόταση μου είναι σωστή και με την ευκαιρία αυτή με συγχαίρω.
Άντε νε… Η ισχύς εν τη ενώση! Ένα ομαδικό blog είναι πιο ενδιαφέρον ακόμα και για εσάς που το ταϊζεται.

Click